Kevät 2019 kurssit

 

Tämän sivun kurssit järjestetään Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla

 

Voit ilmoittautua kurssille sen kuvauksen alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu linkki laskuun, joka tulee maksaa laskuun merkityn eräpäivän mukaisesti. Maksut palautetaan peruutusehtojen mukaisesti. Kurssin perusmaksuun sisältyy yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa. Rajaniemessä järjestettävien kurssien ensimmäinen kurssipäivä alkaa yleisimmin klo 13:30 ja viimeinen kurssipäivä päättyy lounastarjoiluun klo 12.  

 

Kurssien hinnat ja ilmoittautumiset

 

Bussikuljetukset Tampereelta Rajaniemeen kurssien yhteydessä

 

Tämän kevään Rajaniemen kurssien yhteyteen on järjestetty mahdollisuus bussikuljetukseen Tampereen rautatieasemalta Rajaniemen lomakeskuksen pihaan.

Edestakaiseen bussikuljetukseen osallistuva maksaa itse matkastaan korkeintaan Matkahuollon mukaisen eläkeläismaksun eli reilut 30 €. Mitä useampi kuljetukseen osallistuu, sitä halvemmaksi matka tulee. Kuljetukset järjestetään vielä 20.-23.5. pidettäville kursseille. Kuljetus järjestetään jos sille ilmoittautuneita on vähintään 15. Muussa tapauksessa kuljetus ei toteudu. Kuljetukseen voi ilmoittautua normaalin kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetus päätetään 15 päivää ennen kurssia ja siitä ilmoitetaan välittömästi sille ilmoittautuneelle. Näin ilmoittautunut ehtii vielä miettiä muita kulkemistapoja tai jopa peruuttaa oman kurssiosallistumisensa.

 


Improvisaatiokurssi 18.-20.2.   

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.

 


Järjestötoiminnan peruskurssi 20.-22.3.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.

 


Matkanvetäjien kurssi 20.-22.3. 

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.

 


Opintovastaavien kurssi 8.-10.4.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.

 


Yhdistyksen kotisivut kuntoon -kurssi 8.-10.4.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.

 


Itsetuntemus ja luovuus 8.-10.4.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.

 


Jumppakurssi 16.5.

Kurssin hinta 40 €

HUOM Paikkana on Käpylän Työväentalo Helsingissä

Tämän kurssin ohjelma rakennetaan kurssille ilmoittautuvien omien toiveiden mukaan. Kyselyt ja ilmoittautumiset viimeistään 1.5.: jarkko.utriainen@elakkeensaajat.fi; 050 436 3449.

 


Suvun vaiheet tarinoiksi 20.-23.5.

Kurssin hinta 167 €

Kurssi sopii kaikille historiasta ja omista sukujuurista kiinnostuneille. Kurssilla perehdytään niihin lähteisiin, mistä jokainen voi löytää omia esivanhempiaan. Tutuiksi tulevat rippikirjat, kastettujen, vihittyjen ja haudattujen luettelot sekä muut kirkolliset lähteet. Tietoa esivanhemmista etsitään myös kartoista, vanhoista sanomalehdistä ja verotukseen liittyvistä asiakirjoista. Kurssin tavoitteena on antaa ideoita ja työkaluja kotoa tai omasta yhdistyksestä käsin tehtävästä sukututkimuksesta sekä siitä, miten nimistä ja päivämääristä voi kehittää eläviä tarinoita.  

Kouluttaja: Juha Vuorela, Suomen Sukututkimusseura

Ilmoittautumisaika tälle kurssille päättyy 5.5.

Linkki sähköiseen ilmoittautumiseen