« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Toiminta » Koulutus

Koulutus

EKL järjestää jäsenistölleen monipuolista koulutusta liikunnasta yhdistystoimintaan sekä kulttuurista tietotekniikkaan ja mielen hyvinvointiin. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla. ATK-kurssit järjestetään Työväen Sivistysliiton atk-luokissa Helsingin Hakaniemessä. Rajaniemen kurssit alkavat tavallisimmin klo 13 ja päättyvät lounaaseen klo 12. 

 

EKL Elinvoimaa-toiminnan koulutukset löydät täältä

EKL Verkosta Virtaa -toiminnan koulutukset löydät tästä

 


Ajankohtaista

 

Olemme mukana Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -hankkeessa – EKL-yhdistykset ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

 

EKL on mukana uudessa, vuosina 2019 - 2021 toteutettavassa Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -hankkeessa. Tämän hankkeen kautta voi sinustakin tulla vapaaehtoinen eläkevalmentaja. Juuri nyt ollaan hakemassa Tampereen ja Kuopion valmentajakoulutuksiin vapaaehtoisia valmentajapareja. Olet etsimämme henkilö varsinkin silloin kun sinulla jo on kokemusta ryhmänohjauksesta ja olet kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lue lisää hankkeen esitteestä. Hankkeen ensimmäiset koulutukset ovat 9.-10.5. Tampereella ja 23.-24.5. Kuopiossa. Lataa esite alta.

 

Ladattavat esitteet ja aineistot:

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

 

Järjestösuunnittelija Jarkko Utriainen, 050 436 3449 tai jarkko.utriainen@elakkeensaajat.fi 

Voit ilmoittautua koulutuksiin myös kurssien esittelyjen alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta.

EKL-piirien järjestökurssien aikataulu selviää piirien kurssikalenterista. Niille ilmoittaudutaan kyseiseen piirijärjestöön.


22.2.2019 klo 10:55:03