Elinvoimaa-koulutus 2019

 


Muistatko vielä sen päivän - liveroolipelikoulutus 5.9.2019

Päivän tavoitteena on käydä läpi Muistatko vielä sen päivän -liveroolipelin (Larp) menetelmä. Larp on viime aikoina noussut otsikoihin ympäri maailmaa sen eksoottisuuden, osallistavuuden ja elämyksellisyyden vuoksi. Vanhat ennakkoluulot roolipelejä kohtaan ovat alkaneet karista ja yhtäkkiä larp onkin jännittävää myös ikääntyvien keskuudessa. Larpia voidaan käyttää eri ikäisten ryhmissä ja matalalla osallistumiskynnyksellä. Onnistuessaan se on antoisaa ja lisää osallistujiensa koettua hyvinvointia, voimauttaa, eheyttää minäkuvaa, lisää yhteisöllisyyttä ja innostaa.

Koulutus on tarkoitettu Hyvän mielen kulttuurikerho -ohjaajakoulutuksen käyneille.

Paikka: Käpylän Työväentalo, Helsinki
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan).
Ilmoittautuminen: 30.8.2019 mennessä.

Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan.


Hyvän mielen kulttuurikerho -ohjaajakoulutus 30.9.-2.10.2019Koulutuksessa käydään läpi Hyvän mielen kulttuurikerho -käsikirjassa kuvattu monipuolinen toimintamalli, sisältö sekä erilaisia osallistavia ja innostavia toimintatapoja.
Koulutuksesta saatujen tietojen avulla osallistujat pystyvät ohjaamaan ja viemään eteenpäin Hyvän mielen kulttuurikerhoja omissa yhdistyksissään.

Koulutus on tarkoitettu yhdistyksille, jotka haluavat uudistaa ja monipuolistaa nykyistä toimintaansa, ja kutsua siihen mukaan myös uusia eläkkeensaajia.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Koulutus alkaa 30.9. klo 13:30 ja päättyy 2.10. klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille hyvä).
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: 20.9.2019 mennessä.

Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan.
 


LUOTSI-ohjaajakoulutus 30.9. - 2.10.2019

Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoistoiminnan tukemisesta ja ohjauksellisten menetelmien oppimisesta kiinnostuneille.

Seuraava LUOTSI-ohjaajakoulutus käynnistyy syksyllä 2019. Koulutus koostuu kahdesta lähiopiskelujaksosta ja niiden väliin sijoittuvasta tuetusta ohjausharjoittelusta.                                                                                  Koulutuksen sisällöt ovat: ohjauksen perusteet, vapaaehtoisten tarpeista lähtevä ohjaus, ohjauksellisten istuntojen järjestäminen, ohjauskorttien käyttö ja ohjausharjoittelu sekä sen kokemusten purku. 

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan).
Ilmoittautuminen: Viimeistään 20.9.2019 mennessä.

Lue lisää täältä ja Ilmoittaudu täällä.


Suosittu! Elinvoimaa-koulutus 30.10. - 1.11.2019

Elinvoimaa-koulutus on peruskoulutus, jossa saat tietoa, ideoita ja keinoja ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamiseen.

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut vahvistamaan mielen hyvinvoinnista käytävää keskustelua ikääntyvien parissa, esim. keskusteluryhmiä tai muulla tavoin yhdistyksen toiminnassa.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat.
Koulutus alkaa ensimmäisenä päivänä klo 13:30 ja päättyy kolmantena päivänä klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille ja Virroilta hyvä).
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: Kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittaudu mukaan täältä