Elinvoimaa-koulutus 2019


Hyvän mielen kulttuurikerho -ohjaajakoulutus
23. - 25.4.2019Koulutuksessa käydään läpi Hyvän mielen kulttuurikerho -käsikirjassa kuvattu monipuolinen toimintamalli, sisältö sekä erilaisia osallistavia ja innostavia toimintatapoja.
Koulutuksesta saatujen tietojen avulla osallistujat pystyvät ohjaamaan ja viemään eteenpäin Hyvän mielen kulttuurikerhoja omissa yhdistyksissään. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Koulutus on tarkoitettu yhdistyksille, jotka haluavat uudistaa ja monipuolistaa nykyistä toimintaansa, ja kutsua siihen mukaan myös uusia eläkkeensaajia.

Paikka:   Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Koulutus alkaa 23.4. klo 13:00 ja päättyy 25.4. klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille hyvä).
Hinta:    Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: 8.5.2019 mennessä.


Kesämieli-koulutus 20. - 23.5.2019

Koulutuksessa perehdytään erilaisiin helppoihin menetelmiin, joita voidaan käyttää monenlaisten ryhmien ohjaamisessa ja tapaamisissa. Osallistujat saavat koulutuksesta perustietoja ja toimintatapoja, joita he voivat käyttää omissa yhdistyksissä. Opetus ja harjoitukset tapahtuvat sekä sisällä että ulkona luonnossa.

Koulutus on tarkoitettu kerhojen ja erilaisten ryhmien ohjaajille/vetäjille sekä ryhmien ohjaajaksi aikoville.Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Koulutus alkaa 20.5. klo 13:00 ja päättyy 23.5. klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille hyvä).
Hinta: 100 €/osallistuja (sis. koulutuksen, materiaalin, majoituksen ja puolihoidon).
Kuljetus: Mikäli tähän koulutukseen ja EKL:n Suvun vaiheet tarinoiksi -kurssille saadaan osallistujia vähintään 15, järjestetään Bussikuljetus Tampereen asemalta -  Rajaniemeen.
Ilmoittautuminen: 7.5.2019 mennessä.  Ilmoittaudu mukaan.


LUOTSI-ohjaajakoulutus 30.9. - 2.10.2019

Koulutus on tarkoitettu työnohjauksellisten menetelmien oppimisesta ja vapaaehtoistoiminnan tukemisesta kiinnostuneille.

Seuraava LUOTSI-ohjaajakoulutus käynnistyy syksyllä 2019. Koulutus koostuu kahdesta lähiopiskelujaksosta ja niiden väliin sijoittuvasta tuetusta ohjausharjoittelusta. Koulutuksen sisällöt ovat: työnohjauksen perusteet, vapaaehtoisten tarpeista lähtevä ohjaus,  työnohjauksellisten istuntojen järjestäminen, työnohjauskorttien käyttö ja työnohjausharjoittelu sekä sen kokemusten purku.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan).
Ilmoittautuminen: Viimeistään 16.9.2019 mennessä.
 


Suosittu! Elinvoimaa-koulutus, tulossa myös syksyllä.

Elinvoimaa-koulutus on peruskoulutus, jossa saat tietoa, ideoita ja keinoja ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamiseen.

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut vahvistamaan mielen hyvinvoinnista käytävää keskustelua ikääntyvien parissa, esim. keskusteluryhmiä tai muulla tavoin yhdistyksen toiminnassa.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat.
Koulutus (aikataulu vahvistuu myöhemmin)
Koulutus alkaa aina ensimmäisenä päivänä klo 13:30 ja päättyy kolmantena päivänä klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille ja Virroilta hyvä).
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: Kaksi viikkoa ennen koulutusta.