« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Toiminta » Lomatoiminta

Lomatoiminta

Vanha pappila Pytinki, jossa mm. ruokaillaan

 

Eläkkeensaajien Keskusliitolla on Rajaniemen lomakeskus Virtain kaupungissa, Siekkisjärven rannalla.

Rajaniemessä järjestetään erilaista loma- ja virkistystoimintaa, liiton ja sen piirien koulutustoimintaa, yritysten juhla-, kokous- ja koulutustilaisuuksia sekä erilaisia perhejuhlia.


Rajaniemen lomakeskus sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa,  noin 3,5 kilometrin päässä Virtain kaupungista kauniin ja vehreän Siekkisjärven rannan tuntumassa. Tampereelle tulee matkaa noin 120 km.

Viihtyisät huoneet tarjoavat majoitusta ja ateriapalveluja 60 henkilölle sekä kokous, koulutus -ja juhlatilat 80 hengelle.

 

Tervetuloa lomailemaan ja rentoutumaan Rajaniemeen!

Tulkaa lomailemaan ja rentoutumaan rauhan ja rakkauden tyyssijaan. Erilaisilla lomaviikoilla on paljon hyvää ohjelmaa varmasti jokaisen makuun. Lisätietoja lomajaksoista löydät vasemmanpuoleinen palkki lomatoiminta.


 

 

 

 

Tästä pääset Rajaniemen kotisivuille, josta löytyy kuluvan vuoden lomatoimintaa:

www.rajaniemenlomakeskus.fi

Rajaniemen luonnonkaunis ympäristö antaa mahdollisuudet lomailijalle kesäisin lenkkeillä ja kalastaa. Veneretket lähistön saariin ja rantasauna puhtaine uimavesineen virkistää illan tullen lomailijaa. Talvisin Rajaniemessä on hienot hiihto -ja pilkkimahdollisuudet, lumikenkäilyäkin voi harrastaa niin halutessaan.


16.12.2018 klo 01:09:20