Rajaniemen luonnonkaunis ympäristö antaa mahdollisuudet lomailijalle kesäisin lenkkeillä ja kalastaa. Veneretket lähistön saariin ja rantasauna puhtaine uimavesineen virkistää illan tullen lomailijaa. Talvisin Rajaniemessä on hienot hiihto -ja pilkkimahdollisuudet, lumikenkäilyäkin voi harrastaa niin halutessaan.

Lomatoiminta

Vanha pappila Pytinki, jossa mm. ruokaillaan

 

Eläkkeensaajien Keskusliitolla on loma- ja kurssikeskus Rajaniemi Virtain kaupungissa, Siekkisjärven rannalla.

Rajaniemessä järjestetään erilaista loma- ja virkistystoimintaa, liiton ja sen piirien koulutustoimintaa, yritysten juhla-, kokous- ja koulutustilaisuuksia sekä erilaisia perhejuhlia.


Rajaniemen loma- ja kurssikeskus sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa,  noin 3,5 kilometrin päässä Virtain kaupungista kauniin ja vehreän Siekkisjärven rannan tuntumassa. Tampereelle tulee matkaa noin 120 km.

Viihtyisät huoneet tarjoavat majoitusta ja ateriapalveluja 60 henkilölle sekä kokous- ja koulutustilat 80 hengelle.

 

TERVETULOA LOMAILEMAAN JA RENTOUTUMAAN UUDISTUNEESEEN RAJANIEMEEN!

Rajaniemi koki muodonmuutoksen Väentuvan osalta, kun huoneet stailattiin tämän päivän näköisiksi vuoden 2014 alussa. Ulkopuolelta Pytingin päärakennus sai syksyllä 2013 uuden ilmeen, samoin pihapiiri ja rantasaunan terassilaajennus.

Nyt kelpaa tulla lomailemaan ja rentoutumaan rauhan ja rakkauden tyyssijaan. Erilaisilla lomaviikoilla on paljon hyvää ohjelmaa varmasti jokaisen makuun. Lisätietoja lomajaksoista löydät yläpalkinkohdasta Rajaniemi.


 

 

 

 

 

 

 

HUOMIO!

13.-18.4.2015 HEMMOTTELUA, kevääseen katse

11.-16.5.2015 KEHITETÄÄN MUISTIA

18.-23.5.2015 SYDÄNYSTÄVÄLLISESTI,kesä tulossa

Lomia haetaan erillisellä kaavakkeella, joita saa Hyvinvointilomat ry:ltä
puh. 010 830 3400. tai www.hyvinvointilomat.fi

Lomia koskevat tiedustelu ma-pe klo 9.00-12.00 puh. 010 830 3400

Lomatuen saanti ei edellytä EKL:n jäsenyyttä, vaan sitä voivat hakea kaikki hakuedellytykset täyttävät henkilöt. Perättäisinä vuosina ei lomatukea myönnetä.