Rajaniemen luonnonkaunis ympäristö antaa mahdollisuudet lomailijalle kesäisin lenkkeillä ja kalastaa. Veneretket lähistön saariin ja rantasauna puhtaine uimavesineen virkistää illan tullen lomailijaa. Talvisin Rajaniemessä on hienot hiihto -ja pilkkimahdollisuudet, lumikenkäilyäkin voi harrastaa niin halutessaan.

Lomatoiminta

Vanha pappila Pytinki, jossa mm. ruokaillaan

Eläkkeensaajien Keskusliitolla on kurssi- ja virkistyskeskus Rajaniemi Virtain kaupungissa, Siekkisjärven rannalla.

Rajaniemessä järjestetään erilaista loma- ja virkistystoimintaa, liiton ja sen piirien koulutustoimintaa, yritysten juhla-, kokous - ja koulutustilaisuuksia sekä erilaisia perhejuhlia.


Rajaniemen kurssi- ja virkistyskeskus sijaitsee Pohjois-Hämeessä, Virtain kaupungista noin 3,5 km päässä kauniin ja vehreän Siekkisjärven rannan tuntumassa. Tampereelle tulee matkaa noin 120 km. Viihtyisät huoneet tarjoavat majoitusta ja ateriapalveluja 60 henkilölle ja kokous- ja koulutustilat 80 hengelle.

TERVETULOA LOMAILEMAAN JA RENTOUTUMAAN UUDISTETTUU RAJANIEMEEN!

Rajaniemi koki muodonmuutoksen Väentuvan osalta, huoneet stailattiin tämän päivän näköiseksi tammikuun aikana. Ulkopuoleltahan talo sai jo viime syksynä uuden ilmeen, samoin pihapiiri ja rantasaunan terassilaajennus. Nyt kelpaa tulla lomailemaan ja rentoutumaan rauhan ja rakkauden tyyssijaan. Erilaisilla lomaviikoilla on paljon hyvää ohjelmaa ja näitä viikkoja löydät kohdasta jäsenlomat. 


 

 

 

 

 

 

Raha-automaattiyhdistyksen ja Hyvinvointilomat ry:n
kanssa yhteistyössä voi lomailla Rajaniemessä todella edullisesti.


Lomaa haetaan erillisellä kaavakkeella, joita saa Hyvinvointilomat ry:ltä
puh. 010 830 3400.

Lomia koskevat tiedustelu ma-pe klo 9.00-12.00

Lomatuen saanti ei edellytä EKL:n jäsenyyttä, vaan sitä voivat hakea kaikki hakuedellytykset täyttävät henkilöt.