Elinvoimaa-koulutus 2020

Elinvoimaa-koulutus
ke 1.4. – pe 3.4.2020 ja ma 5.10. – ke 7.10.2020

Huomio! Osallistuessasi tähän koulutukseen vuonna 2020 saat yhdistykseesi Elinvoimaa Onnenpäivän.

Elinvoimaa-koulutus on peruskoulutus, jossa saat tietoa, ideoita ja keinoja ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamiseen.

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut vahvistamaan omaa tai läheistesi mielen hyvinvointia, mielen hyvinvoinnista käytävää keskustelua ikääntyvien parissa, esim. keskusteluryhmissä tai muulla tavoin ikääntyvien keskuudessa.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat.
Koulutus alkaa ensimmäisenä päivänä klo 13:30 ja päättyy kolmantena päivänä klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille ja Virroilta hyvä).
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: Kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittaudu seuraavaan koulutuksen täältä
 


LUOTSI-ohjaajakoulutus
osa 1. ke 19.2. - pe 21.2.2020 ja
osa 2. ma 16.11. - ti 17.11.2020

Huomio! Osallistuessasi tähän koulutukseen vuonna 2020 saat yhdistykseesi Elinvoimaa Onnenpäivän.

Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoisten jaksamisen tukemisesta ja ohjauksellisten menetelmien oppimisesta kiinnostuneille.

Seuraava LUOTSI-ohjaajakoulutus käynnistyy keväällä 2020. Koulutus koostuu kahdesta lähiopiskelujaksosta ja niiden väliin sijoittuvasta tuetusta ohjausharjoittelusta.                                                                                  Koulutuksen sisällöt ovat: ohjauksen perusteet, vapaaehtoisten tarpeista lähtevä ohjaus, ohjauksellisten istuntojen järjestäminen, ohjauskorttien käyttö ja ohjausharjoittelu sekä sen kokemusten purku. 

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan).
Ilmoittautuminen: Viimeistään 7.2.2020 mennessä.

Lue lisää täältä ja Ilmoittaudu täällä.


Hyvän mielen kulttuurikerho-ohjaajakoulutus
kevään koulutus ke 4.3. - pe 6.3.2020 ja
syksyn koulutus ke 28.10. - pe 30.10.2020Koulutuksessa käydään läpi Hyvän mielen kulttuurikerho -käsikirjassa kuvattu monipuolinen toimintamalli, sisältö sekä erilaisia osallistavia ja innostavia toimintatapoja ikääntyvien mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Koulutuksesta saatujen tietojen avulla osallistujat pystyvät ohjaamaan ja viemään eteenpäin Hyvän mielen kulttuurikerhoja ikääntyvien ryhmissä ja omissa yhdistyksissään.

Koulutus on tarkoitettu yhdistyksille, jotka haluavat edistää ikääntyvien mielen hyvinvointia, uudistaa ja monipuolistaa nykyistä toimintaansa, ja kutsua siihen mukaan myös muita ikääntyviä.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Koulutus alkaa ke 4.3. klo 13:30 ja päättyy pe 6.3. klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille hyvä).
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: 20.2.2019 mennessä.

Lue lisää ja Ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen.
 


Kesämieli-koulutus
ma 11.5. - ke 13.5.2020

Kesämieli-koulutuksessa saa harjoitella käytännössä heti käyttöönotettavia, uusia sekä helppoja toiminnallisia menetelmiä. Saa ideoita, oivalluksia, rohkeutta ja vahvistusta omaan osaamiseen. Saa tutustua uusiin ihmisiin, vaihtaa kokemuksia ja kokea mukavaa yhdessäoloa sekä saa selkeää, osallistavaa ja innostavaa opetusta. Koulutus sopii EKL -yhdistysten eri kerhojen vetäjille ja eläkkeensaajille, jotka haluavat oppia uutta. Osallistujien ei tarvitse osata entuudestaan ryhmän ohjaamista.Tule mukaan, vaikka kaverin kanssa.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat.
Koulutus alkaa ensimmäisenä päivänä klo 13:30 ja päättyy kolmantena päivänä klo 12:00 (tällöin julkinen liikenneyhteys Virroille hyvä).
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: päättyy 2 viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittaudu koulutukseen