Elinvoimaa-koulutus 2019Elinvoimaa-koulutus 13. - 15.3.2019


Elinvoimaa-koulutus on peruskoulutus, jossa jaetaan helppoja ja yksinkertaisia ohjeita sekä toimintatapoja käynnistää ryhmä, viedä ryhmän toimintaa suunnitelmallisesti eteenpäin ja jakaa keinoja ikääntyvien osallistamisen sekä mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Koulutus on tarkoitettu eläkkeensaajille, joita kiinnostaa käynnistää uusia esim. keskusteluryhmiä yhdistykseen tai vahvistaa mielenhyvinvoinnista käytävää keskustelua ikääntyvien keskuudessa ja viedä keskustelua suunnitelmallisesti eteenpäin.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat.
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan).
Ilmoittautuminen: 25.2.2019 mennessä. Ilmoittaudu mukaan.
 


Hyvän mielen kulttuurikerho -ohjaajakoulutus
23. - 25.4.2019Koulutuksessa käydään läpi Hyvän mielen kulttuurikerho -käsikirjassa kuvattu monipuolinen toimintamalli, sisältö sekä erilaisia osallistavia ja innostavia toimintatapoja.
Koulutuksesta saatujen tietojen avulla osallistujat pystyvät ohjaamaan ja viemään eteenpäin Hyvän mielen kulttuurikerhoja omissa yhdistyksissään. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Koulutus on tarkoitettu yhdistyksille, jotka haluavat uudistaa ja monipuolistaa nykyistä toimintaansa.

Paikka:   Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Hinta:    Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan)
Ilmoittautuminen: 8.5.2019 mennessä.
 


Kesämieli-koulutus 20. - 23.5.2019

Koulutuksessa perehdytään erilaisiin helppoihin menetelmiin, joita voidaan käyttää monenlaisten ryhmien ohjaamisessa ja tapaamisissa. Osallistujat saavat koulutuksesta perustietoja ja toimintatapoja, joita he voivat käyttää omissa yhdistyksissä. Opetus ja harjoitukset tapahtuvat sekä sisällä että ulkona luonnossa.

Koulutus on tarkoitettu kerhojen ja erilaisten ryhmien ohjaajille/vetäjille sekä ryhmien ohjaajaksi aikoville.Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Hinta: 100 €/osallistuja (sis. koulutuksen, materiaalin, majoituksen ja puolihoidon).
Ilmoittautuminen: 7.5.2019 mennessä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.
 


LUOTSI-ohjaajakoulutus 30.9. - 2.10.2019

Koulutus on tarkoitettu työnohjauksellisten menetelmien oppimisesta ja vapaaehtoistoiminnan tukemisesta kiinnostuneille.

Seuraava LUOTSI-ohjaajakoulutus käynnistyy syksyllä 2019. Koulutus koostuu kahdesta lähiopiskelujaksosta ja niiden väliin sijoittuvasta tuetusta ohjausharjoittelusta. Koulutuksen sisällöt ovat: työnohjauksen perusteet, vapaaehtoisten tarpeista lähtevä ohjaus,  työnohjauksellisten istuntojen järjestäminen, työnohjauskorttien käyttö ja työnohjausharjoittelu sekä sen kokemusten purku.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Paikka: Rajaniemen Lomakeskus, Virrat
Hinta: Koulutus on maksuton (matkat korvataan EKL:n ohjeiden mukaan).
Ilmoittautuminen: Viimeistään 16.9.2019 mennessä.