« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » EKL » Jäsenyys ja jäsenedut

Jäsenyys ja jäsenedut

 

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry tarjoaa sinulle edunvalvontaa, harrastuksia ja tapahtumia


Eläkkeensaajien Keskusliiton jäseneksi tullaan liittymällä johonkin liiton 325 paikallisyhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea. Voit liittyä jo eläkeikää lähestyessäsi tai työkyvyttömyyseläkeläisenä – meillä ei katsota syntymävuotta!

Ota yhteyttä kotipaikkakunnallasi toimivaan EKL:n yhdistykseen tai soita liittoon puh. (09) 6126 840. Voit käyttää myös sähköpostia: ekl@elakkeensaajat.fi

Omassa EKL-yhdistyksessäsi voit tavata tuttuja ja saat uusia ystäviä. Saat myös ajankohtaista tietoa etuuksistasi ja voit osallistua monenlaiseen harrastustoimintaan: retkille, matkoille, tapahtumiin, erilaisille kursseille ja eri lajien kilpailuihin.


UPEITA JÄSENETUJA!

Liittyessäsi EKL:n jäseneksi* saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin, Tradeka/Restelin tarjouksen ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme lomakeskuksen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan – lue lisää näistä eduista vasemmanpuoleisesta valikosta!


*) EKL:n jäsenmaksu on yhdistyskohtainen ja on noin 10–20 euroa vuodessa.Eläkkeensaaja-lehti kotiin kannettuna

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden seitsemän numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista, sosiaali- ja terveyspalveluista sekä liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja, lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita.

Lehdessä on myös EKL-piireille ja -yhdistyksille avoin oma foorumi harrastus- ja muun toiminnan kokemuksista ja elämyksistä kertomiseen.

 


 

EKL-yhdistysten jäsenistä noin viidennes on alle 65-vuotiaita. (Järjestökysely 2012)

Liity Sinäkin vireään eläkkeensaaja-
porukkaan!

 


19.1.2020 klo 15:39:48