« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu


MIKÄ ON EKL?

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on Suomen toiseksi suurin eläkeläisjärjestö lähes 85 000 jäsenellä. Se on tutkitusti tunnetuin eläkeläisjärjestö 55–84-vuotiaiden joukossa (TNS Gallup 2016). EKL on eläkkeensaajien vahva edunvalvoja. Mitä suurempi on jäsenmäärämme, sitä paremmin äänemme kuuluu!

Liiton yli 200 kunnassa toimivat EKL-yhdistykset tarjoavat eväitä eläkevuosiin: monipuolista harrastetoimintaa, kilpailuja, matkoja ja monenlaista muuta yhdessä tekemistä ja yhdessä viihtymistä. Klikkaa tästä lista yhdistyksistä ja liity jäseneksi!

 

Yhteystietomuutos liitossa: huomioittehan, että jäsenasioihin, lehtirekisteriin, toimihenkilötietojen muutoksiin yms. liittyvää sähköpostiviestejä voi tästedes lähettää osoitteeseen jasenasiat@elakkeensaajat.fi 

Voitte myös ottaa yhteyttä puhelimitse Eläkkeensaajien Keskusliittoon, 09 6126 840. Numerosta vastaavat Paula Hakulinen, Leila Mehtätalo ja Satu Välimaa.

Tallink Siljan tarjous alkuvuoteen 2018: Miniloma etuhintaan

Yhteistyökumppanimme Tallink Siljan ohittamaton tarjous alkuvuoteen EKL:n jäsenille ja heidän perheilleen, ystäville ja muille tuttaville!

Lue lisää!

Järjestöjen sosiaaliturvaopas 2018 löytyy osoitteesta www.sosiaaliturvaopas.fi

Lue lisää aiheesta tästä linkistä.

Kansanedustaja Ilmari Nurminen tietää, mitkä asiat eläkkeensaajia kiinnostavat. Nurmisen luento juhlaristeilyllä keräsi väkeä runsaslukuisesti kuuntelemaan.
14.–15.6. pidetyssä EKL:n liittokokouksessa kukitettiin mm. liiton uusia kunniajäseniä. Lavalla EKL:n Kymen piirin pj Kimmo Reponen.
Kuva: Antti Haikola/Kuvapaja.

KLIKKAA TÄSTÄ TAI KUVASTA, niin pääset katselemaan lähemmin tunnelmia!

Lue sisäsivuilta

31.1.2018 Sosiaaliturvan neuvontaa eläkkeensaajalle

KLIKKAA KUVASTA JA LUE LISÄÄ LEHDEN LUKIJAMATKASTA ITALIAAN!

LIITY JÄSENEKSI!

Klikkaa ja löydä EKL-yhdistykset

Vuoden ensimmäinen numero ilmestyi 8.2.

Klikkaa kuvaa
ja tutustu lähemmin
lehteen.

Liiton koulutukset

Tutustu liiton koulutuksiin, mm. tietokone-, musiikki- ja tanssikursseihin – klikkaa yläpalkkia!

Liiton lomatoiminta

Klikkaa yläpalkkia niin pääset liiton lomatoimintasivuille!

 

Klikkaa tästä ja käy katsomassa, millaisissa tunnelmissa Heikoimman puolella -mielenosoitusta vietettiin Helsingissä 2015.

 

STEA tukee myös Eläkkeensaajien Keskusliiton toimintaa


23.2.2018 klo 12:06:35